Bereikbaarheid

LymeCenter Amersfoort

LymeCenter
Teut 1
3811WL Amersfoort
033 475 4174
Afspraken maken:
ma. t/m vr. van 8:45 tot 12:30

Openbaar vervoer

Bij aankomst per trein op station Amersfoort kiest u vanaf het Stationsplein lijn 6 of 7 van de stadsdienst en stapt u uit bij halte Varkensmarkt. Vanaf de Varkensmarkt loopt u de hele Westsingel uit. Deze gaat over in ’t Zand, vervolg uw weg rechtdoor. Bij het eerste kruispunt links de Bloemendalsestraat in. Na 50 meter rechtsaf: dit is de Teut. Aan het begin van deze straat vindt u rechts de praktijk: ingang te bereiken via poortje om de hoek.

Vanaf het stationsplein is het ook mogelijk een Regiotaxi te nemen. (tel. 0900 – 1122445; minimaal 1 uur vóór vertrek bellen en houdt u rekening met 15 minuten speling vóór of na de afgesproken tijd).

Lopend vanaf het station (ca. 20 min.): richting centrum de Stationsstraat volgen, deze gaat over in de Asch van Wijckstraat. Bij verkeerslichten aan de Stadsring bij het gemeentehuis steekt u over en loopt u rechtdoor (Molenstraat). Bij de gracht linksaf (Westsingel). De Westsingel volgen rechtdoor overgaand in ‘t Zand. Bij kruising linksaf (Bloemendalsestraat) en eerste weg rechts (Teut): ingang praktijk via poortje.

Te voet of met de fiets

De praktijk bevindt zich in de buurt van cultureel centrum “De Flint” op de hoek Bloemendalsestraat en de Teut, achter biologische supermarkt De Nieuwe Graanschuur. Ingang te bereiken via poortje.