Lyme behandelplan stap 3

Stap 3

Activatie van het immuunsysteem met biofotonen-therapie.
Biofotonen therapie

Activatie van het immuunsysteem met Biofotonen therapie

Biofotonen therapie wil zeggen dat er behandelingen worden verricht op basis van specifieke frequenties van licht (biofotonen). Deze innovatieve methode uit Duitsland is gericht op het activeren van het immuunsysteem tegen de Borrelia bacterie en het bevorderen van de celregeneratie wat belangrijk is voor een goed functionerend immuunsysteem
Zodra het immuunsysteem in balans is en in staat is een goede afweerreactie op te bouwen tegen de Borrelia bacterie, starten we met de biofotonen therapie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van infrarood licht, dat met specifieke gepulseerde frequenties op verschillende delen van de huid wordt toegediend.

Het biofotonenapparaat dat wij gebruiken is de Bionic 880. Dit apparaat is ontwikkeld in Duitsland en wordt hier al meer dan 15 jaar gebruikt voor de behandeling van de ziekte van Lyme.

Met behulp van de VAS Polsdiagnostiek wordt bij elke behandelsessie de frequentie en de duur van de behandeling afgestemd op uw persoonlijke situatie. Hierbij worden niet alleen de infecties met de Borrelia bacterie behandeld maar ook eventueel aanwezige infecties van andere ziekteverwerkkers die nogal eens tegelijk met de Borrelia-bacterie door de teek zijn overgedragen (zogenaamde co-infecties).

 

« Stap 2: behandeling met natuurlijke antibiotica