• 20
  • jan

Isabella (Utrecht)

Behandeld voor chronische Lyme-ziekte: Gek genoeg, het begon met opluchting: nee, dat beestje op mijn arm was gelukkig geen spinnetje, dieren voor wie ik panisch ben. Dat ik een paar dagen later een rode kring op mijn arm kreeg, vond ik irrelevant, blijkbaar had dat beestje mij toch gestoken, het gebeurt vaak op het platteland. De problemen begonnen ruim een maand later, pijn overal, dat alleen maar toenam en geen energie. Eerst naar de huisarts, die me doorverwees maar niemand kon wat vinden. Het kwam erop neer dat het tussen mijn oren moest zijn, omdat ik lichamelijk niks mankeerde, echt niks, mevrouw, uit de onderzoeken kwam niets naar voren. Toen (in 2010) naar dr. Mossink die gelukkig heel snel de diagnose stelde en ik met de therapie kon beginnen. Het duurde een aantal maanden en het kostte een paar centen maar de pijn zakte snel en ik kreeg mijn energie terug. Sindsdien ga ik meteen naar dr. Mossink, wanneer ik me niet lekker voel!