Lyme behandelplan

LymeCenter heeft een behandelplan ontwikkeld voor een grondige aanpak van de chronische ziekte van Lyme, zonder het gebruik van reguliere antibiotica.

Overgevoeligheidsreacties leiden tot permanente stress voor het immuunsysteem. Dit belemmert een afweerreactie van het lichaam tegen de Borrelia-bacterie en andere bacteriën. Voor een goed functionerend immuunsysteem is daarom cruciaal om in eerste instantie deze overgevoeligheidsreacties op te sporen en te behandelen. Dit leidt er toe dat de werking van het immuunsysteem verbetert.

In de praktijk zien we regelmatig dat er sprake is van ‘verborgen’ overgevoeligheidsreacties. Dit zijn reacties die vaak niet met een gangbare test zoals bijvoorbeeld een bloedtest of een huidtest, ontdekt worden. Op het moment dat er duidelijkheid is om welke overgevoeligheidsreacties het gaat starten we met de behandeling om het immuunsysteem te versterken. Dit doen we aan de hand van zelf-ontwikkelde Perla-Treatments ® behandelprotocol.. Het gaat hierbij om het geven van:

  • Gerichte voedingsadviezen om het immuunsysteem te reguleren en te versterken.
  • Acupunctuur om allergieën en andere overgevoeligheidsreacties te behandelen.

 

Stap 1: versterken van het immuunsysteem »