Behandelend artsen

De artsen en het team van LymeCenter bieden u zorg, persoonlijke aandacht en helpen u in de behandeling van de ziekte van Lyme. Ons team bestaat uit 3 artsen en twee assistentes. Onderstaand stellen de artsen zich aan u voor.
J.P. Mossink, arts
Gedurende mijn leven ben ik gefascineerd geweest in het terugwinnen van gezondheid, op het moment dat gezondheidsproblemen de overhand lijken te krijgen. Mijn drijfveer is het om grondig te onderzoeken wat de oorzaken zijn van de gezondheidsproblemen en vervolgens de beste behandelmethode toe te passen. Bij dit behandelplan worden de nadelige bijwerkingen geminimaliseerd. Het is voor mij een uitdaging de patiënt optimaal te helpen; juist als standaarddiagnostiek en reguliere behandelingen geen uitkomst meer bieden.
Lees meer
Mevrouw T.H.Y. Tran
Tot mijn 17e jaar ben ik opgegroeid in Vietnam. Hier worden de Oosterse en Westerse Geneeskunde naast elkaar toegepast. In 1985 ben ik gestart met mijn studie Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Vervolgens heb ik in 1992 mijn artsendiploma behaald. In 1999 heb ik vervolgens besloten de opleiding tot arts-acupuncturist bij de NAAV (Nederlandse Artsen Acupunctuur Vereniging) te volgen.
Lees meer
Lian Widya
Mijn studie Geneeskunde heb ik Nijmegen aan de Radbouduniversiteit voltooid. Daarna heb ik me gespecialiseerd in de volgende vakgebieden:
  • Ayurveda (dit is de traditionele Indiase geneeskunst)
  • Orthomoleculaire geneeskunde (voedingsgeneeskunde)
  • Acupunctuur
  • Perla treatment (Deze behandelmethode die ik gebruik om allergieën / intoleranties te ontdekken en vervolgens te behandelen).
Lees meer