• 20
  • dec

Onze artsen

De artsen en het team van LymeCenter bieden u zorg, persoonlijke aandacht en helpen u in de behandeling van de ziekte van Lyme. Ons team bestaat uit 3 artsen en twee assistentes. Onderstaand stellen de artsen zich aan u voor.

J.P. Mossink, arts voedingsgeneeskunde

Gedurende mijn leven ben ik gefascineerd geweest in het terugwinnen van gezondheid, op het moment dat gezondheidsproblemen de overhand lijken te krijgen. Mijn drijfveer is het om grondig te onderzoeken wat de oorzaken zijn van de gezondheidsproblemen en vervolgens de beste behandelmethode toe te passen. Bij het maken van een behandelplan is het zaak nadelige bijwerkingen te minimaliseren. Het is voor mij een uitdaging de patiënt optimaal te helpen; juist als standaarddiagnostiek en -behandeling geen uitkomst meer bieden.

Ik heb mij vooral toegelegd op de holistische Oosterse geneeswijze aan de ene kant en de analytische Westerse benadering aan de andere kant. De Westerse visie is vooral gericht op controle van de ziekte. Bij de Oosterse zienswijze staat juist het creëren van gezondheid centraal door herstel van het natuurlijk evenwicht. Door beide benaderingen te combineren en het beste uit beide te halen kun je optimale resultaten bereiken.

Mijn artsenopleiding aan de Radboud Universiteit heb ik in 1993 afgerond. Vervolgens heb ik een studie Voedingstherapie en een opleiding Acupunctuur en Ooracupunctuur gevolgd. In 1993 ben ik de praktijk Mossink gestart met als uitgangspunt de voedingstherapie. Inmiddels kom ik steeds meer Lymepatiënten tegen in mijn praktijk. Dit heeft mij doen besluiten om me, samen met ons team, volledig toe te leggen op de behandeling van de Ziekte van Lyme.

Foto Janpaul!

 

Lian Widya

Mijn studie Geneeskunde heb ik Nijmegen aan de Radbouduniversiteit voltooid. Daarna heb ik me gespecialiseerd in de volgende vakgebieden:

– Ayurveda (dit is de traditionele Indiase geneeskunst)

– Orthomoleculaire geneeskunde (voedingsgeneeskunde)

– Acupunctuur

– Perla treatment (Deze behandelmethode die ik gebruik om allergieën / intoleranties te ontdekken en vervolgens te behandelen).

– SiVAS (een methode waarin kennis uit de westerse en oosterse (Chinese en Indiase) opvattingen over gezondheid en je in balans voelen bij elkaar zijn gebracht. Kenmerk van deze methode is het meten van de polsslag en het gebruik van natuurlijke gezondheidsproducten.

Sinds een jaar werk ik met veel plezier verbonden aan de Praktijk Mossink.

Foto Lian!